Algemeen

Motormiddag Scheemda zit vol

- advertentie -

Scheemda – Na maanden van voorbereiden, de 24-uurs actie en vooral de voorpret met ’T Kniphórntje, is er eind april een mooie tussenstand van maar liefst € 309,28 opgehaald voor de tweede editie van de motormiddag in Scheemda. Binnenkort wordt er hopelijk een super eindstand bereikt, want Fedde uit Duitsland zal het bedrag proberen te verdubbelen en laat zijn hoofd kaal scheren in de studio van Robintimo Radio door Linda van ’T Kniphórntje.

- advertentie -

Tot grote verrassing van de organisatie zijn er nu 33 gasten waaronder 12 kinderen die  op zaterdag 15 september vermaakt worden met een rondritje op een heuse trike van organisatiepartner de CS-riders.

Om deze middag echt compleet te maken zijn er ook een aantal piraten uitgenodigd die met het rattenspel en ringgooien gaan spelen, en je kunt op de foto met beerpiraat! Kortom te veel om op te noemen.
Nog een tipje van de sluier: Ook Krzysztof Groen is uitgenodigd om voor de muzikale omlijsting te zorgen. Dus het belooft een zeer mooie middag te worden voor iedereen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button