Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie: ‘Van wie is deze stoel?’

- advertentie -

Winschoten –  ‘Ons meubilair is sinds dinsdagnacht uitgebreid met deze comfortabele tuinstoel. Het resultaat van een sprintje van een van onze collega’s.’ Dat zegt de politie op Facebook.

- advertentie -

De agent zag in een noordelijke wijk in Winschoten rond drie uur een man op een fiets die een zwarte tuinstoel meezeulde. Een spurt achter de wielrijder-met-stoel had tot gevolg dat de fietser het gevaarte losliet en – helaas – het hazepad wist te kiezen.

Ondanks het zonnige weer heeft zich nog niemand gemeld die het zitmeubel mist. ‘Bent u dus de eigenaar, neem dan svp contact met ons op via 0900-8844 (bureau Winschoten). Tot dat moment zorgen wij er voor (als u het goed vindt) dat de stoel ‘in vorm’ blijft, zoals op de foto te zien.’ Zegt de politie.

Meldt u zich niet, dan zit de politie er niets anders op dan de stoel over een week af te leveren bij de afdeling gevonden en verloren voorwerpen van de gemeente Oldambt.

Mocht u informatie hebben over de man op de fiets, dan horen we dat ook graag. De persoon in kwestie droeg een zwarte jas met capuchon van het merk North Face en een lichte spijkerbroek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button