Algemeen

Weekendschool ontvangt cheque van Round Table Winschoten

- advertentie -
Winschoten – Op 30 juni werd voor de zesde keer de Oldambster Nachtrit georganiseerd door de Ronde Tafel 41 (RT41). De serviceclub ondersteunde met elke editie een goed doel. Dit jaar was het goede doel de Weekendschool Oldambt.
De Weekendschool organiseert in de weekenden lessen en workshops voor kinderen om zich te kunnen oriënteren op de mogelijkheden die zij hebben op de toekomstige arbeidsmarkt. Met bezoeken en workshops aan bedrijven willen ze de kinderen bijvoorbeeld zo veel mogelijk beroepen laten zien zodat zij een goede beroepskeuze kunnen maken.
De Weekendschool ontving van de RT41 een cheque ter waarde van 2500 Euro. De bestuursleden waren zichtbaar verrast door het hoge bedrag. “We hadden iets van 250 Euro verwacht of misschien een keer 600 Euro in het gunstigste geval. Dit gaat onze verwachting te boven, geweldig!” aldus de dames bestuursleden die de cheque in ontvangst mochten nemen.
Een deel van het geld zal worden besteed aan bijvoorbeeld lesmaterialen, entree en vervoer. Om te zorgen dat alle kinderen toegang hebben tot Weekendschool Oldambt is deelnamen voor hen geheel gratis. Met giften als deze kan dit gewaarborgd blijven.
Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button