Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurOp stapVideo

Fotoserie: Achtste editie Festival Hongerige Wolf

- advertentie -

Hongerige Wolf – Vorig weekend vond de achtste editie van Festival Hongerige Wolf plaats. Het kunstzinnige festival wist wederom vele bezoekers vanuit het hele land naar Hongerige Wolf te lokken. Er waren meerdere muziekoptredens, maar ook voor niet-muziekliefhebbers was er genoeg te beleven.

- advertentie -

Zo was er een voorleesuurtje, een kiekendiefexcursie en meerdere foodtrucks waar allerlei lekkernijen geproefd konden worden. Sinds de eerste editie van het festival in 2011 is Festival Hongerige Wolf uitgegroeid tot een begrip in Groningen en ver daarbuiten. Gemiddeld trekt het festival zo’n 5000 bezoekers.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button