Algemeen

Rijdende Rechter maakt opnames in Scheemda na conflict

- advertentie -

Scheemda –  Vrijdag 6 juli was het KRO-NCRV programma De Rijdende Rechter in Scheemda in verband met de opnames van een hoorzitting vanwege een burenconflict. De opnames van de hoorzitting vonden plaats in herberg “De Esborg”.

- advertentie -

De opnames ging over een conflict tussen bewoners van de Parklaan in Scheemda. Volgens de rechter, de heer John Reid, ging het om buren met één huis er tussen. Het ging dus niet over een boom of een schutting.

Volgens de heer Reid willen beide partijen door elkaar met rust gelaten worden. Volgens Reid zijn de eisers bij hem terecht gekomen omdat zij het onacceptabel vinden dat de verweerster bij hen thuis met een getrouwde man heeft gezoend, waar zijn echtgenote bij was. Naar aanleiding hiervan is er een reeks incidenten ontstaan wat er toe geleid heeft dat beide partijen zeggen: nu is de maat vol.

De nieuwe reeks van De Rijdende Rechter wordt uitgezonden van 4 september t/m 6 november. In deze reeks wordt de betreffende aflevering uitgezonden. De Rijdende Rechter wordt uitgezonden op NPO 1 om 22:20 uur.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button