AlgemeenOp stap

Dit weekend: Drie dagen MultiCulinair Food Festival op Marktplein

- advertentie -

Winschoten – Na succesvolle edities in Groningen en Duitsland sinds 2014 vindt op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juli 2018 de eerste editie van het ‘MultiCulinair Food Festival’ in Winschoten plaats. Multiculinair is het eerste festival dat foodtrucks naar het noorden haalde en dit jaar strijken ze ook neer in Winschoten.

- advertentie -

Gedurende het weekend kan men genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfoodchefs hun keuken komen presenteren. Het knusse Marktplein zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, muziek en een kinderprogramma.

Lees ook: MultiCulinair Food Festival komt voor het eerst naar Winschoten

Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Grieks, Indisch, Amerikaans en Mexicaans is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden.

Geniet van een goed glas bier of wijn terwijl de DJ’s zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de jongste bezoekers van het evenement is er een kinderhoek met kleurplaten en schmink en uiteraard is er een springkussen.

Het festival vindt plaats op het Marktplein in Winschoten en is alle dagen gratis
toegankelijk.

- advertentie -

20 juli: 17:00 – 23:30
21 juli: 11:00 – 23:30
22 juli: 12:00 – 21:00

- advertentie - 

Foto: Pixabay

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button