Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Aanvoer IJsselmeerwater blijft mogelijk

- advertentie -

Oldambt – ‘We kunnen doorgaan met de aanvoer van IJsselmeerwater. Vanmiddag was hierover overleg met alle waterschappen die water aan het IJsselmeer onttrekken. Zolang er water is, willen we het blijven gebruiken.’ Dat meldt Waterschap Hunze en Aa’s.

- advertentie -

Lees ook: Waterschap Hunze en Aa’s: ‘Beregenen nog mogelijk’

Dit betekent dathet Waterschap op dezelfde voet doorgaat. ‘Uiteraard kijken we per dag naar de lokale knelpunten en of we maatregelen moeten nemen. Het vraagstuk over de toevoer van IJsselmeerwater komt volgende week weer op de agenda.’ Aldus het Waterschap.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button