Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Records sneuvelen bij zwembad de Ringberg

- advertentie -

Scheemda – De hittegolf die Nederland momenteel in haar greep houdt, zorgt voor topdrukte bij de openluchtzwembaden. Zwembad de Ringberg in Scheemda heeft dit seizoen inmiddels al 20.000 bezoekers mogen verwelkomen, net zoveel als normaal in een heel seizoen.

- advertentie -

Omdat de hitte nog even aan zal houden, zal het bezoekersaantal de komende weken waarschijnlijk nog flink stijgen. Bovendien is vorige week de zomervakantie begonnen, normaal gesproken de drukste periode in het zwembad en die drukte is dit jaar dus nog extremer dan normaal.

De Ringberg is het enige openluchtzwembad in de gemeente Oldambt en daardoor weten mensen uit de hele gemeente massaal het zwembad te vinden. Het zwembad kan de extra inkomsten goed gebruiken, want na de zomer wordt er begonnen met de aanleg van een familieglijbaan. Hiermee hoopt het zwembad in de toekomst nog meer bezoekers naar Scheemda te lokken.

Foto: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button