Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Honden zitten vast in hete auto: omstander trekt raam er uit

- advertentie -

Winschoten – Donderdagavond omstreeks 20:30 uur zag een voorbijganger op de parkeerplaats aan de Heemskerkstraat in Winschoten hoe drie honden vast zaten in een vrijwel dichte auto. Het raampje zou op een klein kiertje hebben gestaan en de honden hadden het volgens de man behoorlijk warm.

- advertentie -

De man heeft even gewacht maar toen er na een tijdje nog niemand bij de auto kwam heeft hij besloten het raam er uit te trekken. De politie was inmiddels al gebeld en even later kwam ook de eigenaar van het voertuig zich melden.

“De eigenaar en de man die het raam er uit had getrokken lossen de zaak onderling op” Aldus de Politie woordvoerder tegenover OldambtNu.

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button