Algemeen

Treinen kunnen de hitte niet aan: vandaag aangepaste dienstregeling

- advertentie -

Winschoten – In verband met het aanhoudende zeer warme weer hebben de treinen in het Noorden te maken met een specifieke materiaalstoring. Om een zo betrouwbaar mogelijke dienstregeling te kunnen bieden, zal Arriva daarom op vrijdag 27 juli een beperkte dienstregeling rijden.

- advertentie -

Vanaf de start van de dienstregeling rijden er minder treinen vanaf en naar Groningen. Daarbij vervallen alle ritten rechtstreeks tussen Groningen en Veendam, er wordt vervangend busvervoer ingezet vanaf Zuidbroek in de richting van Veendam.

Tussen Nieuweschans en Weener wordt vervangend busvervoer aangeboden tot 12.00 uur. ‘Houd onze social media in de gaten voor actuele informatie over de inzet van de treinen.’ Is het advies van Arriva.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button