Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurOp stap

PEARL JAM aanstaande zaterdagavond in de Tramwerkplaats

- advertentie -

Winschoten – Heb jij het concert van Pearl Jam gemist? Geen nood, HQ-Events doet het voor jou en je vrienden gewoon nog een keer over, maar dan met de beste tribute(cover)band van 2017. Pearl Jamming is destijds uitgeroepen tot de beste coverband van Pearl Jam. In het voorprogramma gaan de leden van Crackerman en Pearl Jamming een akoestisch optreden van 45 minuten verzorgen waarna Crackerman hun Stone Temple Pilots tribute een uur ten gehore brengen.

- advertentie -

Deze heren brengen de beste hits van de Stone Temple Pilots zoals Plush, Dead and bloated, Creep en uiteraard Crackerman. Crackerman maakt het avondje 90’s rock samen met Pearl Jamming tot een onvergetelijke herinnering
Na het voorprogramma zal Pearl Jamming de zaal, 90 minuten lang, de beste Pearl Jam tribute ooit laten horen. Nummers zoals Alive, Black, en Jeremy zullen uiteraard gespeeld worden, maar ook het nieuwere werk zoals Sirens en Just Breathe wordt zeker niet vergeten. Ze nemen een ruime greep uit 25 jaar Pearl Jam en spelen dit vol overtuiging en hebben hiermee menig doorgewinterde Pearl Jam fan al doen verbazen.

Dit concert waar maar liefst 500 bezoekers terecht kunnen wordt ook nog eens voorzien van een spetterende lichtshow en hoogwaardig geluid! Nog een reden om dit niet te missen! De zaal gaat om 20.00 uur open en om 21.00 uur begint het concert. De kaarten zijn in de voorverkoop €12,50 en aan de deur €15,00. Kaarten zijn online te bestellen via www.hq-events.net en de voorverkoop bij Primera Winschoten en Pekela .

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button