Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Aantal schapen van stadskudde losgebroken

- advertentie -

Midwolda – Een aantal schapen van de Stadskudde Oldambt zijn maandag aan het eind van de middag losgebroken op het fietspad dat parallel loopt aan de Rijslaan. De schapen zijn vermoedelijk onder het schrikdraad doorgekropen ondanks dat er spanning op stond.

- advertentie -

De schapen hebben niet heel lang los kunnen lopen, de herder van de kudde was bij het melden net onderweg om de beestjes water te geven. Een hond heeft de schapen keurig naar een nieuw stukje gras gedreven waar alle schapen weer netjes tussen de omheining staan.

Mocht u in de toekomst zien dat een kudde schapen losloopt of uitbreekt kunt u 24 uur per dag contact opnemen met het alarmnummer 06-55783234 of kijk voor meer informatie op www.stadskudde.nl.

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button