Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Opnieuw uitslaande brand bij PKF Post in Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – De brandweer is groot uitgerukt voor een grote brand bij PKF Post in Finsterwolde. Het is de tweede keer in korte tijd dat er een grote brand woedt. Afgelopen weekend was er een zeer grote brand.

- advertentie -

Lees ook: Zeer grote brand bij PKF Post in Finsterwolde

De brand in Finsterwolde is ontstaan in twee trailers met houtsnippers. ‘Om deze snippers goed te kunnen blussen gaan we de trailers leeg halen en goed nat maken. Dit kan tijdelijk extra overlast veroorzaken voor de omgeving. Advies: laat ramen en deuren dicht. Blijf uit de rook!’ Aldus de brandweer. Indien u last van de rook ondervind sluit ramen en deuren en zet mechanische ventilatie uit.’ 

Nader info volgt in de loop van de avond.

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button