Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Social media pauze voor initiatiefnemers Bloemetje van de Week

- advertentie -

Oldambt – In de maand augustus wordt er even geen bloemetje van de week uitgereikt. De initiatiefnemers Pascal Meinders en Jos Schaafsma nemen een korte pauze.

- advertentie -

Bijna twee jaar lang nodigen ze inwoners van Oldambt, Westerwolde en Pekela uit om iemand te nomineren die een bloemetje verdient. Eens per twee weken wordt dan een boeket uitgereikt. Van die uitreiking wordt een mooi verslag geschreven. Dat wordt gepubliceerd in de verschillende lokale media. Idee achter het initiatief is om Oost-Groningers die iets positiefs doen voor een ander even in het zonnetje te zetten.

Meinders: “We hebben gemerkt dat er veel positiefs gebeurt. Mensen in deze regio geven om elkaar. We krijgen steeds veel nominaties binnen. Dat varieert van mensen die zich inzetten voor verenigingen tot buren die voor elkaars huisdier zorgen als de ander op vakantie is. Ook bij vervelende situaties willen mensen graag hun meeleven laten merken. Bloemetje van de Week blijkt daar een geschikte manier voor te zijn.”

Maar nu is het tijd voor een pauze. Vanaf 1 september kunt u weer iemand voordragen die een bloemetje verdient.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button