AlgemeenOp stap

Overhandiging cheque van € 3.500,00 aan Stichting Steunfonds UMCG

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Onder een stralende zon hebben bezoekers aan de markt en het piratenfeest genoten van de muziek van tal van artiesten en de variatie aan kramen die dit keer op een compacte markt geplaatst waren.`

- advertentie -

Op het plein bij Tuil Logistics, daar waren de optredens van onder andere Bennie Hulshof, Robin Alberts, Jack Storm, Christo, Okko en Astrid Hopman. De Selena’s was de ‘huisband’ deze middag, Later op de middag verzorgde Minqo ook nog een optreden als Elvis.

Verder heeft Zwier Koetje een cheque mogen overhandigen aan Bolke Teunissen van Stichting Steunfonds UMCG met daarop ingevuld een bedrag van € 3.500,00 en dit bedrag wordt nog hoger, door toezeggingen die deze middag zijn gedaan, zowel door particulieren als bedrijven. 

Zo heeft bijvoorbeeld de Visspecialist toegezegd de inhoud van de fooienpot te doneren. Zwier heeft dit jaar op tal van markten gestaan met een kraam om loten te verkopen en allerlei acties georganiseerd voor deze stichting van het UMCG om een financiële bijdrage te kunnen leveren voor onderzoek naar kanker en in dit geval specifiek voor kinderen. De heer Teunissen was dan ook bijzonder verrast met deze mooie ondersteuning.

Bron: BNSnieuws.nl
Klik hier voor meer foto’s

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button