AlgemeenIncidenten

Politie: ‘Op vakantie of dagje weg? Deuren en ramen op slot!’

- advertentie -

Oldambt – De vakantie staat voor de deur! Heerlijk even niets, klussen thuis of even erop uit! Gaat u op vakantie of een dagje weg? De politie vraagt ons om aan u tips mee te geven. De vakantieperiode is namelijk een periode waar inbrekers graag hun slag slaan.

- advertentie -

Op vakantie? Licht de buren in!
Licht uw buren in (die u vertrouwt) over uw vakantieplanning of dagje weg. Zij willen misschien op uw woning letten en bij meer dagen weg extra dingen oppakken zoals uw post verzamelen en dit op een veilige en niet zichtbare plek bewaren.

Dagje weg? Deuren en ramen op slot!
Verder geeft de politie als tip om ramen en deuren te sluiten als u een dagje weggaat. Ramen en deuren staan vaker open met het mooie weer. Een insluiper kan dan zonder in te breken uw woning binnenkomen en binnen enkele minuten met uw spullen vandoor gaan. Doe ramen en deuren op slot; ook al gaat u even naar de buren of boodschappen doen.

Meer tips vindt u op politiekeurmerk.nl.
Wij wensen u in ieder geval een fijne vakantie!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button