AlgemeenSport

Opstapcursus Lutje RUN; Inschrijven kan tot 30 augustus

- advertentie -

Winschoten – De RUN start traditiegetrouw altijd met de Lutje RUN voor de jeugd van Winschoten en omstreken. De Lutje RUN kent drie verschillende afstanden voor maar liefst 14 categorieëen deelnemers. Om goed voorbereid aan de start te staan organiseert Atletiekvereniging Aquilo de Opstapcurs Lutje RUN op zaterdag 1 september van 10.00 – 11.30 uur en woensdag 5 september van 18.00 -19.30 uur.

- advertentie -

De opstapcursus vindt beide keren plaats op het Boreas Atletiekcentrum  aan de Bovenburen 110 in Winschoten en is voor iedereen toegankelijk die meedoet aan de Lutje RUN van 8 september. Deelname is voor iedereen gratis.

Een team van ervaren atletiektrainers zorgt ervoor dat iedereen iets aan de voorbereiding heeft. De cursus staat in het teken van bewegelijkheid en wennen aan de te rennen afstand.

Inschrijven voor de Lutje RUN kan tot en met 30 augustus. Tevens kunnen scholen weer strijden voor wisselbokaal v oor de titel sportiefste basisschool.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button