Algemeen

LekkerBakkie breidt uit met tijdelijke pop-up store in Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Vanaf 18-augustus opent er op het Redersplein in Blauwestad een nieuwe tijdelijke pop-up store. Een leuk klein koffiebarretje van LekkerBakkie. Een plek waar je kunt genieten van  heerlijke koffiespecialiteiten.

- advertentie -

De broers Gerben en Emil  van LekkerBakkie over de pop-up; ‘We werken ondertussen al drie jaar op locatie door heel Noord-Nederland, jullie kunnen ons kennen van de oldtimers met daarin de Italiaanse koffiemachines die regelmatig op evenementen en feestjes staan. Nu zijn wij al een langere periode opzoek naar een mooie locatie voor een pop-up, deze hebben wij nu gelukkig gevonden op een prachtige locatie’

Ze vertellen verder: ‘We willen gedurende de nazomer en komende herfst mensen laten kennismaken met onze producten, onze eigen lijn koffiebonen en de verrassende specialiteiten die we hiermee maken bijvoorbeeld een cappuccino brûlée of een herfst koffie met een twist van kaneel.’

De pop-up is een uniek cafeetje, eigentijds ingericht met de hulp van De Handelsfabriek. Zit je aan een tafeltje die je leuk vindt, bij De Handelsfabriek in Tolbert kun je hem ophalen!

Kom binnenkort langs bij het Redersplein in Blauwestad voor een LekkerBakkie. De pop-up is standaard zaterdags vanaf 11:00  en zondags  vanaf 12:00 geopend. Voor de overige tijden kijk op Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button