AlgemeenIncidenten

Van der Laan Delicatessen slachtoffer van inbraak

- advertentie -

Winschoten – Wederom is er ingebroken in een bedrijfspand in Winschoten. Ditmaal is de winkel van Gastrovino van der Laan in de Langestraat slachtoffer van een inbraak. Onbekenden hebben in de nacht van 13 op 14 augustus ingebroken in de delicatessenzaak, het is onbekend of er iets buit is gemaakt.

- advertentie -

Lees ook: Inbrekers slaan toe in slijterij aan de Venne

Van der Laan laat op Facebook weten erg geschrokken te zijn. ‘Graag zouden we de dader(s) vinden. Heb je daarom iets gezien of gehoord? Laat het ons dan weten. Dit kan ook anoniem, aan de politie via 0900-8844.’ Aldus de eigenaar. Hij laat weten dat de winkel gewoon geopend is.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button