Algemeen

Geuko van Lang mag na twee jaar verjaardag weer thuis vieren

- advertentie -

Winschoten – Op 23 augustus 2018 wordt Geuko van Lang zes jaar en na twee jaar mag hij dat weer thuis vieren, met zijn beide ouders, broertje, familie en vriendjes om hem heen. In 2016 én in 2017 heeft Geuko zo ontzettend veel lieve kaartjes, cadeautjes en ballonnen mogen ontvangen van jullie.

- advertentie -

Dit jaar wil de familie van Geuko een andere oproep doen:
“Beste en trouwe volgers van Adventure Geuko: Doneer aan Stichting Adventure Geuko het bedrag wat je uit zou geven als je Geuko een kaartje of cadeautje zou geven/sturen en help mee om Geuko een toekomst te geven die hij zo verdiend, want wij hebben nog altijd geen groen licht gekregen van onze zorgverzekering om naar Amerika te kunnen.” aldus de oproep op de Facebookpagina van Adventure Geuko van Lang.

Doneren kan door hier te klikken.

De stichting is opgericht met als doel: Het optimaliseren en onderhouden van de leefomgeving van Geuko, alsmede het voor hem voorzien in hulpmiddelen en behandelingen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button