AlgemeenSport

Vernielingen van kunstgrasvelden bij voebalvereniging WVV

- advertentie -

Winschoten – De afgelopen weken wordt het bestuur van WVV regelmatig geconfronteerd met vernielingen op en rond het kunstgrasveld. Het veld en de doelen die er staan worden, ook wanneer het sportpark gesloten is, regelmatig gebruikt. De vandalen vernielen het hekwerk rondom het sportpark (dit hekwerk is van de gemeente Oldambt) door er gaten in te knippen en gaan vervolgens voetballen of ‘hangen’ op en rond het veld.

- advertentie -

Het bestuur wordt, zo laat het op de website weten, geconfronteerd met:
– kauwgom in het veld
– glaswerk
– veel andere rotzooi
Ook worden de netten van de doelen vernield. Zaterdagochtend bleek dat het net van een van de wedstrijddoelen helemaal kapot is gemaakt. De netten van de kleine doelen zijn eerder al vernield.

WVV doet aangifte bij de politie en heeft contact opgenomen met de gemeente Oldambt over het hekwerk. Het leidt tot zeer veel extra kosten voor de club.

Het bestuur van de voetbalvereniging roept op om geen gebruik te maken van het veld als het sportpark gesloten is. daarnaast doen ze een oproep aan de leden en omwonenden om alert te zijn op deze vernielingen en deze te melden wanneer iemand hier getuige van is.

De club onderzoekt nu of cameratoezicht een optie is. “Omdat we als vrijwilligersorganisatie niet steeds aanwezig kunnen zijn en op die manier toch een oogje in het zeil kunnen houden,” aldus het bestuur van WVV.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button