Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Verweesde auto in Winschoten verwijderd

- advertentie -

Winschoten – Een verweesde zilvergrijze Ford Mondeo, die al geruime tijd stond geparkeerd op het Burgemeester Schönfeldplein in Winschoten, is verwijderd. De auto stond onbeheerd op de parkeerplaats met twee lekke banden en ontbrekende kentekenplaten.

- advertentie -

Ook waren de deuren van de auto niet op slot. De gemeente Oldambt heeft vastgesteld dat het om een verweesde auto gaat en heeft de auto daarom verwijderd. De auto is afgevoerd door Mulder Auto- en Demontagebedrijf uit Beerta.

“De eigenaar van de auto kan zich tot vrijdag 14 september melden bij de gemeente. Na deze datum wordt de auto gedemonteerd” aldus de gemeente Oldambt tegenover OldambtNu.nl.

Foto’s: gemeente Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button