AlgemeenOp stap

Zaterdag 20e editie van fietstocht: ‘Rondje Oostwold’

- advertentie -

Oostwold – Op zaterdag 25 augustus wordt voor de 20e keer de fietstocht ‘Rondje Oostwold’ gefietst. De start vindt plaats bij buurthuis ‘Aigen Stee’ aan de Parallelweg te Oostwold.

- advertentie -

Starten kan tussen 12.00 uur en 13.30 uur.
Deelnemersbijdrage in de kosten: € 2,00.
Kinderen hoeven niet te betalen, en ontvangen zelfs ook nog enkele leuke gadgets.

In verband met deze jubileum editie wordt ook iets extra’s aan de tocht verbonden. Dat heeft met stempels onderweg te maken. Informatie ontvangen de deelnemers bij de start bij aanmelding. De route is ongeveer 30 km.

Zoals ieder jaar worden de deelnemers ook nu weer getrakteerd op producten uit de streek. Ondernemers dragen hun steentje bij en tevens mogen de fietsers d.m.v. kortingsacties gebruikmaken van de diensten in de horeca.

Fietsers ontvangen bij aanmelding een routeboekje. De tocht is ook voorzien van pijlen. Vooraf aanmelden is niet mogelijk, maar kan zaterdag tussen 12.00 uur en 13.30 uur aan de Parallelweg in Oostwold bij het buurthuis.

Foto: ANWB.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button