Algemeen

Nieuwe wandelroute ’t Ommetje gepresenteerd in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – In het dorp Oostwold is afgelopen maandagochtend een nieuwe wandelroute gepresenteerd: ’t Ommetje Oostwold. Het eerste exemplaar werd in Brasserie Old School overhandigd aan waarnemend burgemeester Rika Pot en wethouder Erich Wünker van de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Met ’t Ommetje kun je Oostwold wandelend bewonderen met al haar historisch erfgoed en natuurschoon. Met hulp van de folder volg je de wandelroute van 6,5 kilometer over goede en gangbare wandelpaden. Onderweg zijn er diverse horecagelegenheden voor een korte pauze.

De wandelroute is een initiatief van Thom Uffen en Frits Alma van Vereniging Dorpsbelangen Oostwold. De folder is samengesteld met teksten en foto’s van Peter Akkerman en ondersteuning van de Stichting Marketing Oldambt. De eerste oplage telt 2000 exemplaren. In het dorp wordt de folder huis-aan-huis verspreid en verder zal deze ook verkrijgbaar zijn bij alle toeristische informatiepunten in Oldambt.

Foto: Marketing Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button