Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Deze winnares mocht één minuut gratis winkelen bij Jumbo Winschoten

- advertentie -

Oldambt –  Enorm trots! Dat is hoe we ons voelen na 4 jaar OldambtNu.nl. Inmiddels zijn er 15.000 mensen die ons volgen op Facebook en dus dagelijks door ons op de hoogte worden gehouden van het nieuws uit de regio. We zijn uitgegroeid tot een belangrijke website voor de inwoners van Oldambt.

- advertentie -

Om te vieren dat we 15.000 likes hadden gehaald organiseerden we een winactie voor onze volgers. Duizenden mensen deden mee aan deze winactie. Donderdag 23 augustus hebben wij de hoofdwinnares blij gemaakt met 1 minuut winkelen. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Jumbo Jan van der Weele.

Rond 10:00 uur was Floortje Oolders er volledig klaar voor. De gangpaden bestudeert, de artikelen die ze wou hebben in haar hoofd opgeslagen. Een winkelkar in haar handen. De minuut ging van start, als een razende ging ze door de winkel. De actie was zeer geslaagd. Floortje ging er vandoor met handige wasmiddelen en genoeg koekjes voor de hond voor een jaar.

** Klik hier voor de video **


Er zijn nog diverse winnaars die zich niet bij ons hebben gemeld. 
Kijk hier over je gewonnen hebt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button