AlgemeenIncidenten

Eerste verdachte inbraken Winschoten aangehouden

- advertentie -

Winschoten – De politie gaat ervan uit met de arrestatie van een 38-jarige inwoner van Winschoten een van de recente inbraken in het centrum van de Molenstad te hebben opgelost.

- advertentie -

Lees ook: Van der Laan Delicatessen slachtoffer van inbraak

De 38-jarige wordt ervan verdacht begin augustus in een winkel aan de Langestraat te hebben ingebroken. De buit bestond uit diverse artikelen met een waarde van enkele duizenden euro’s.

In het Winschoter koopcentrum is in relatief korte tijd in verschillende zaken ingebroken. Afgelopen weekend was tot twee keer toe de pastorie van de Roomse kerk aan de Langestraat het doelwit. Daar werd geld uit een kluis ontvreemd.

Lees ook: Inbrekers slaan toe in slijterij aan de Venne

Het onderzoek heeft inmiddels dus een eerste verdachte opgeleverd. Het speurwerk naar de andere inbraken draait volop. Vermoedelijk staat een aantal zaken los van elkaar. ‘Door ons worden onder andere allerlei cameraopnames bekeken. Collega’s van de Forensische Opsporing buigen zich over sporen die bij de inbraken zijn gevonden.’ Aldus de politie.

- advertentie -

Uiteraard zijn tips over de inbraken meer dan welkom. Mocht je de afgelopen weken ’s nachts in de weekenden iets bijzonders op de Langestraat of de Venne zijn opgevallen of iets hebben gehoord bel ons gerust op.’ Zeggen ze.

- advertentie - 

Je kunt de politie bereiken via 0900-8844 maar je kunt ook een bericht sturen via het meldformulier op politie.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button