AlgemeenIncidenten

Politie: ‘Wie weet iets over brand Midwolda?’

- advertentie -

Midwolda/ Oostwold – In de nacht van zaterdag op zondag is afgelopen weekend een landbouwschuur aan de Hoofdweg 251 in Midwolda door brand verwoest. Drie weken ervoor was het woongedeelte van de boerderij in vlammen op gegaan. ‘Bij in ieder geval de brand van het afgelopen weekend gaan wij uit van brandstichting.‘ Aldus de politie.

- advertentie -

Lees ook: Schuur van boerderij in Oostwold is ‘plaats delict’ na brand

Het vuur is vermoedelijk aan de achterkant van de schuur aangestoken. Het is mogelijk dat de veroorzaker via de achterzijde van het erf dat aan de Oudlandseweg grenst naar de schuur is gelopen. In dat geval zal vermoedelijk op deze weg of omgeving een poos een auto of ander vervoermiddel hebben gestaan.

Lees ook: Grote brand verwoest boerderij aan de Huningaweg in Oostwold (video)

Mocht je informatie hebben die kan helpen dan hoort de politie dat graag. ‘We zijn vooral op zoek naar mensen die rond middernacht bij de boerderij een auto hebben gezien of iemand hebben zien lopen. Je kunt ons bereiken via 0900-8844 (bureau Winschoten) of via het meldformulier op politie.nl.’ 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button