Algemeen

Militaire oefening in Noord Nederland

- advertentie -

GroningenVan 3 tot en met 7 september vindt een militaire oefening plaats in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel.

- advertentie -

Een eenheid van 50 militairen en 23 militaire voertuigen zal verbindingsposten inrichten, voertuigen verplaatsen en wisselen van locaties. De militairen zijn bewapend, maar maken geen gebruik van (oefen)munitie. De eenheid maakt in principe alleen gebruik van openbaar terrein. Voor het eventuele betreden van niet-openbare locaties wordt vooraf toestemming gevraagd aan de rechtmatige eigenaar of beheerder.

Als de oefening ondanks voorzorgsmaatregelen tot schade leidt, kunt u dit melden aan het ministerie van Defensie, CDC/JDV/Sectie Claims, postbus 90004, 3509 AA Utrecht, 030 218 04 20, jdvclaims@mindef.nl. Vermeld daarbij zoveel mogelijk relevante gegevens, zoals datum, plaats en bijvoorbeeld een voertuigkenteken.

Foto: Ministerie van Defensie

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button