Economie

ING Kantoor maakt plek voor nieuw Stadscafé

- advertentie -

Winschoten – Al geruime tijd zijn bouwvakkers in de weer om van het oude ING kantoor een mooi Stadscafé te maken met de naam ‘Roegh’. Velen kennen de naam al uit Vlagtwedde, waar het een gerenommeerd etablissement is, waar mensen heerlijk kunnen eten en drinken.

- advertentie -

Op 22 oktober wordt de vestiging in Winschoten geopend en zaterdag de 24e september hebben ze open huis gehouden, met name om personeel te werven. Behoorlijk veel kandidaten hebben zich deze dag aangemeld voor een baan.

De naam Stadscafé is gekozen om het midden in het centrum van Winschoten ligt, maar de nadruk ligt wel op het eten. Van complete menu’s tot en met borrelhapjes. En natuurlijk kan hier een biertje worden gedronken, maar het wordt geen kroeg.

Ook krijgt Roegh een apart zaaltje, waar mensen kunnen vergaderen, een verjaardag vieren etc. Maar dit zaaltje kan tijdens drukke dagen ook worden gebruikt om lekker te eten. Roegh is 7 dagen per week geopend en in eerste instantie donderdag, vrijdag en zaterdag ook in de avonduren voor de meer uitgebreide kaart.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button