AlgemeenCultuurOp stap

Waterbei 2018: Op sjouw met vrouw in de vuilnisbranche

- advertentie -
Winschoten – Met een team van enthousiaste en creatieve mensen elk evenement ‘ontsaaien’. Dat is waarvoor het theaterbureau van Robbin Breuer tekent. RB Productions heet het bedrijf van Breuer. Hij komt op zaterdag 1 september naar Winschoten om zijn slogan waar te maken. “Van elk feest een onvergetelijk succes maken”, belooft het team van de Varssevelder. Tijdens het Waterbei-spektakel wordt onder meer de act ‘Op sjouw met de vrouw’ ingezet. Een even kolderiek als imponerende straat-act, waarover nog lang zal worden nagepraat.
Een onvergetelijk optreden. Dat is de belofte van het duo Bep en Miep. De dames komen zo van hun werk. Hun vak is toiletjuffrouw, een taak die ze zeer serieus nemen. Na lang aandringen en bij hoge uitzondering mogen zij een dage mee met hun hardwerkende mannen. Zij zijn werkzaam in de vuilnisbranche. Bep en Miep weten niet wat ze zien. En ruiken! Dat laten ze de omstanders in Winschoten weten ook. Alles moet schoon. Voor valk en vaderland, maar natuurlijk ook Winschoten.
En zo kan het publiek ervan getuige zijn hoe Bep en Miep denken over hoe er schoongemaakt dient te worden. Op de rug van hun mannen. Want de act heet natuurlijk niet zomaar ‘Op sjouw met de vrouw’. Het theaterbureau RB heeft de act in een bijzonder geestig evenement gestoken. De lachsalvo’s zullen door het centrum knallen. “Genieten moeten de mensen. Iedereen moet aan het einde van de act in een deuk liggen”, vindt Breuer. Of dat bizarre optreden geslaagd zal zijn, blijkt zaterdag 1 september tijden s Waterbei in Winschoten. Bep en Miep zijn een aantal keren te zien op het Posttil-terrein en in het centrum (vanaf de Klinker en vanaf winkelcentrum ’t Rond). Voor de exacte tijden zie het programma op de website Waterbei.nl
Foto: RB Producties

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button