AlgemeenSport

September Actiemaand bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Ook nu weer voldoende redenen om binnen te stappen bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten of bij haar nevenvestiging in Finsterwolde, in multifunctioneel centrum De Hardenberg.

- advertentie -

In juli is de apparatuur in een groot deel van de fitnesszaal in Winschoten vervangen, waardoor sporters nog beter kunnen worden voorzien. De zomerperiode is ook gebruikt om overal weer de puntjes op de ‘i’ te zetten, zodat de omstandigheden waarin sporters trainen zo optimaal mogelijk zijn.

Het lidmaatschap is inclusief het Persoonlijk FITplan, waar vanaf september ook een basis-voedingsadvies in wordt opgenomen. De meeste sporters willen graag wat gewicht kwijt, met dit advies wordt de sporter een goede richting gewezen. Proeflessen zijn altijd gratis, in september wordt geen inschrijfgeld berekend.

Voor bestaande leden die een nieuw trainingsmaatje meenemen is er een mooie tegoedbon ter waarde van € 15,00 die kan worden besteed in de Fightenfitshop: sportkleding, -voeding en trainingsaccessoires.

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button