AlgemeenOp stap

Waterbei 2018 beleeft spectaculaire opening

- advertentie -

Winschoten – Waterbei, het straattheaterfestival in Winschoten, beleefde vrijdag 31 augustus een spectaculaire (her)start. Theater Gajes heeft de toeschouwers vanaf 21.00 uur in vervoering gebracht met de unieke voorstelling Odyssee, een bewerking van het gelijknamige en imposante epos van de Griekse dichter Homeros.

- advertentie -

Er is voor elk wat wils: absurde gekkigheid, verrassende muzikaliteit en hoogwaardig theater. Ook jeugdige bezoekertjes zullen volop aan hun trekken komen. Neem bijvoorbeeld de immense zeepbellen-act of het jaarfeest van ridder Hilarius.

Wat de acts op zaterdag 1 september betreft, de bezoekers aan het koopcentrum in Winschoten kunnen zich vergapen aan en verwonderen over het duo Bettie en Beppie van de Benidorm Bastards, die wonderlijke capriolen uithalen op rollator en scootmobiel, het kolderieke tweetal Politie te Paard, het paar Roderick en Willemijn uit het Gooische Blaricum dat zich laat torsen door twee dragers, het ANWB-echtpaar Henk en Dinie met een opmerkelijk optreden, Bep en Miep met hun Op sjouw met de Vrouw, de Potloodventers, Mister Suitcase met een magische one-man-street-act, de feestelijke voorstelling van Hilaria, de Zeepbellenshow en de aanstekelijke band Heavy Hoempa.
Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button