AlgemeenIncidenten

Bert Starke neemt na 30 jaar afscheid van brandweer Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na 30 jaar brandweerman, nam Bert Starke afgelopen zaterdag afscheid van brandweer Winschoten. Samen met zijn collega’s, gevolgd door de auto’s van de brandweer, fietsten ze op een grote fiets door Winschoten. Dit trok al veel bekijks aangezien de brandweer met sirenes en claxons reed, maar hier bleef het niet bij.

- advertentie -

Bert kreeg via de portofoon opdrachten, waaronder naar het gemeentehuis rijden. Door de mensenmassa (van het evenement Waterbei) kwamen ze uit bij Stadsomroeper Jan Veen en waarnemend burgemeester Rika Pot. Hier werd hij door hen toegesproken.

Nadat hij een groot spandoek had ontvouwen vervolgden zij vanaf het gemeentehuis  hun weg.

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button