AlgemeenCultuurFotoserie & videoOp stap

Fotoserie: 12e editie van het openluchtconcert Pura Vida groot succes

Blauwestad – De twaalfde editie van het openluchtconcert Pura Vida was afgelopen zaterdagavond een groot succes. Onder leiding van dirigent Frans-Aert Burghgreaf bracht het NNO aan de oevers van het Oldambtmeer een prachtige ode aan Ede Staal. Solisten Wia Buze en Erwin de Vries wisten het publiek te raken met hun vertolkingen van de nummers van de Grunneger troubadour.

- advertentie - 

Traditiegetrouw begon het concert met het gezamenlijk zingen van het Grunnens Laid, dat voorafgegaan werd door het openingswoord van mevrouw Rika Pot, waarnemend burgemeester van de gemeente Oldambt.

In haar openingsspeech bedankte ze het orkest en alle sponsoren en subsidiegevers die dit mooie evenement mogelijk maken. Aan het eind van het concert werd bekendgemaakt dat de volgende editie van Pura Vida op zaterdagavond 31 augustus 2019 gehouden wordt.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button