Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuwsSport

Damtoernooi in bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 22 september staat, van 11.00 tot 14.00 uur, de bibliotheek in Winschoten in het teken van de damsport. Er wordt dan namelijk een damtoernooi georganiseerd, dat gratis toegankelijk is voor iedereen.

- advertentie -

In samenwerking met Damclub Winschoten heeft organisator Henriëtte Wolda van de bibliotheek sowieso de zogenaamde “leesruimte” beschikbaar gesteld om een breder publiek in aanraking te brengen met de damsport. Dit initiatief van Henriëtte Wolda is voor de beginnende dammers de kans aan te schuiven. Uiteraard is de inschrijving voor dit “laagdrempelig” toernooi open voor zowel jeugd als senioren.

Het aantal deelnemers bepaald hoeveel ronden er worden gespeeld. Voor beide leeftijdscategorieën stelt de damclub 3 bekers beschikbaar. Liefhebbers kunnen zich opgeven in de bibliotheek of mailen naar h.wolda@biblionetgroningen.nl

Op de foto staan Nickey Loots en Harrie Molthoop.

Foto: Damclub Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button