Algemeen

Loopbaanprofessionals zetten deuren open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan

- advertentie -

Finsterwolde – In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals, waaronder Marianne Kremer uit Finsterwolde, hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 17 t/m 22 september 2018. En Marianne zet haar deuren zelfs open tot 29 september! Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met een loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

- advertentie -

Werkzoekend of beweging willen in je werk
Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Marianne Kremer helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Veel vragen waar je met Marianne over kunt sparren

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? ‘Marianne Kremer, Coach’ stelt haar praktijk open tijdens de week van de Loopbaan en de week erna, dus van 17-28 september! Ze nodigt je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken door een mail te sturen naar contact@mariannekremer.nl of te bellen 06-5066 8630. Ze hoopt je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Vol = vol, dus mail of bel haar voor het maken van een afspraak!

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button