Algemeen

Kat Max na zeven maanden terug bij rechtmatige eigenaar

- advertentie -

Beerta – Sinds eind januari werd hij vermist, kater Max. Van de een op de andere dag werd hij vermist. Eigenaresse Tamara Dijkman uit Beerta plaatste overal een oproep en deelde flyers uit om haar 4-jarige Max terug te vinden.

- advertentie -

Helaas zonder resultaat. Nu zo’n zeven maanden later verschijnt er ergens op Facebook een foto van haar Max. Hij schijnt gevonden te zijn. ‘Het blijkt dat Max op ‘Veendammers op Facebook’ heeft gestaan als zijnde een gevonden kat en het laatste bericht hier op was dat hij terug was bij de ‘eigenaren’. Hierna is de link verwijderd. De link is niet terug te halen. Maar de kat op de foto is ONZE MAX!!’ Zegt Tamara op Facebook.

(Lees verder onder de foto) Foto: OldambtNu.nl

Naar aanleiding van dit bericht heeft ze een bericht op Facebook geplaatst en deze is massaal gedeeld. Aan de hand van dit bericht is ze erachter gekomen waar Max verbleef. Vermoedelijk is hij meegenomen en vervolgens waarschijnlijk verkocht via Marktplaats aan de nieuwe ‘eigenaren’. Volgens Tamara is de politie er nog mee bezig. ‘We hebben destijds aangifte gedaan van diefstal’.

De baasjes en Max zijn erg blij dat ze na maanden weer herenigt zijn. Met Max gaat het naar omstandigheden goed. ‘Zo blijkt maar weer dat je nooit de hoop op moet geven’ zegt Dijkman.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button