AlgemeenGemeente

Zwembad De Hardenberg op 24 september weer open

- advertentie -

Finsterwolde – De renovatie van het zwembad de Hardenberg in Finsterwolde neemt twee weken langer in beslag dan gepland. Dit komt omdat een aantal werkzaamheden meer tijd innemen dan verwacht.

- advertentie -

Klaar voor de toekomst
Op dit moment wordt er in het zwembad hard gewerkt aan een grote renovatie. Het zwembad wordt klaargemaakt voor de toekomst. Helaas hebben de werkzaamheden vertraging opgelopen. “De betegeling in het bassin is inmiddels vervangen. We werken nu nog aan de aanpassingen van de trapnissen, de techniek van de beweegbare bodem, de nieuwe led-onderwaterverlichting en het totaal vernieuwde leidingwerk voor de waterbehandeling in het bad. De vertraging zit vooral in de uitvoering van de trapnissen en de beweegbare bodem. Dit vergt meer planning en uitvoering dan we hadden verwacht”, vertelt Arjan Knaapen, teamleider zwembaden van de gemeente Oldambt.

Sporthal open vanaf 3 september, zwembad vanaf 24 september
De sporthal in de Hardenberg is vanaf 3 september weer open. Het zwembad en het sportcafé openen hun deuren vanaf 24 september. “De ouders van de zwemleskinderen zijn persoonlijk op de hoogte gesteld van de vertraging. Ze ontvangen bericht wanneer de zwemlessen weer van start gaan. Verenigingen en scholen zijn ook geïnformeerd over de opening van het sportcafé”, aldus Knaapen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button