AlgemeenSport

Hockeyclub Winschoten houdt Open Dag

- advertentie -

Winschoten – Hockeyclub Winschoten (HCW) organiseert woensdag 12 september een Open Dag! De middag is zo ingedeeld dat er voor alle leeftijdscategorieën wat te doen is. De jongste jeugd kan ervaren hoe leuk de sport is maar ook voor de oudere jeugd staan enthousiaste trainers en leden klaar om leuke en korte oefeningen met de deelnemers te doen.

- advertentie -

Jeugd die nu al op een sport zit maar eigenlijk best naar iets anders op zoek is, hebben nu de kans om eens te kijken hoe het bij een andere (team)sport er aan toe gaat. Hockey is stoer, technisch en snel maar ook gezelligheid staat bij de club hoog in het vaandel. Kortom een ideale sport voor zowel jongens als meisjes!

De Open Dag is van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Ben je geïnteresseerd maar heb je vragen of de sport of over HCW? Kom langs en vraag raak! Onze leden staan klaar om alles uit te leggen. Daarnaast ligt er voor alle een informatiepakket klaar. Wil je mee trainingen dan is in sportkleding komen voldoende om mee te doen. Bitjes en sticks zijn op de club aanwezig. Voor diegene die niet op de Open Dag aanwezig kunnen zijn bestaat er de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen. Ook dan zijn leensticks en bitjes ( €6,- ) aanwezig. Meer informatie over de club en de trainingstijden zijn te vinden op: www.h-c-w.nl

Over HCW
HCW is opgericht in 1929 en telt op dit moment meer dan 200 actieve leden. Vanaf 5 jaar kunnen kinderen al meedoen. Naast hockeytrainingen worden diverse activiteiten georganiseerd zoals het familietoernooi, clubuitjes aan interlands, vrijdagavond toernooitjes, spooktochten en het jaarlijks terugkerende hockeykamp waar bijna alle leden aan deelnemen. Trainingen worden gegeven op de kunstgrasvelden aan de st. vitusholt 7e laan 8 (achter het BATO-veld).

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button