AlgemeenKort nieuwsOp stap

Een heel leven voor je: plussers maken plannen voor de komende jaren

- advertentie -

Winschoten – Laat je leven niet door je vingers glippen. Met een beetje geluk en gezondheid kun je in de komende tientallen jaren    heel veel zinvolle en plezierige dingen doen.

- advertentie -

Groningen Plus organiseert een serie van 5 workshops voor plussers (50+, 60+) in De Boschpoort te Winschoten op Dinsdag 2, 9, 16, 23, 30 oktober van 14.00 – 16.00 uur. Hebt u belangstelling? Neem contact op met Groningen Plus, 050 – 364 23 20 of mail naar info@groningenplus.net. Deelname gratis. Consumpties voor eigen rekening.

Vanaf ons vijfenvijftigste levensjaar verandert langzaam maar zeker onze positie op de arbeidsmarkt en onze rol in huis. We krijgen meer tijd en ruimte voor onszelf. Tegelijkertijd beseffen we ook dat we ouder worden. We zien kansen, uitdagingen en mogelijk ook beperkingen. Er zijn geen algemene spelregels voor het ouder worden, wel enkele gemeenschappelijke vragen: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat vind ik belangrijk? Met wie voel ik me verbonden? Waarvoor ga ik me inzetten? U bent met 10 á 12 plussers welkom om samen  met deze vragen bezig te gaan tijdens de vijf bijeenkomsten.

Foto: Rob Rosendahl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button