AlgemeenSport

Wereldkampioenschap Ultrarun in 2020 naar Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De IAU (International Associaton of Ultrarunners) heeft het bestuur van de RUN laten weten, dat ze het IAU Wereldkampioenschap 2020 aan Winschoten heeft toegewezen. Dat heeft voorzitter André Lammers zojuist bekend gemaakt tijdens de persconferentie.

- advertentie -

Op 8 september 2018, de dag van de RUN wordt door de IAU, de Atletiekunie en de voorzitter van de RUN het contract ondertekend. De voorzitter van de RUN André Lammers, zal voordat het startschot van de 100 km klinkt op zaterdag 8 september, om 09.45 uur op het parcours bij de start/finish het contract ondertekenen.

Als organisatie van de RUN zijn wij zeer verheugd en trots dat we het WK weer mogen organiseren. Voor het bestuur, alle commissies de race director, eventmanager en vrijwilligers betekent dit dat naast de voorbereiding voor de RUN van 2019, ook al de voorbereiding begint met de organisatie van het wereldkampioenschap in 2020.

De overige onderdelen van de RUN: NK 100 km, de 50 km, de 10×10 km estafette, de Lutje RUN en de wandeltocht zullen zeker ook alle aandacht krijgen die ze verdienen.

De organisatie van de RUN staat op zaterdag 12 september 2020 graag weer garant voor een mooi WK-loopweekend en een goede wedstrijd.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button