AlgemeenOp stap

Het Groninger Landschap organiseert een wandeling over landgoed Ennemaborg

- advertentie -

Midwolda – Tijdens een wandeling over het landgoed kunnen zien we welke kleurenpracht er vroeg in de herfst soms al verschijnt.  De bomen en struiken laten hier en daar al hun verval zien en treffen al voorbereidingen voor het overleven van de winter.

- advertentie -

We kunnen zelfs aan bepaalde knopvorming reeds tekenen van het naderende voorjaar zien. Aan de hand van de bast, het  silhouet en de knopzetting  zullen vele soorten bomen en struiken worden herkend. In een lekker najaarszonnetje zal het zeker genieten zijn in het mooie Midwolderbos.

Locatie: De Ennemaborg, Hoofdweg 96, 9681 AJ Midwolda
Tijd: 13.00 – 15.00 uur, 23 september.
Deelname is gratis en aanmelden kan via de website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button