Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie pakt naaktloper op bij COOP Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De politie heeft maandagmiddag een Engelsman mee naar het bureau van Winschoten genomen, die daarvoor op het terras van Plaza restaurant bij de COOP geheel naakt aan een tafel is gaan zitten, waarschijnlijk onder invloed van alcohol, gezien het aantal zelf meegebrachte flessen.

- advertentie -

Medewerkers van de supermarkt moesten behoorlijk bedachtzaam te werk gaan om de man onder controle te houden. Hij wilde op een gegeven moment in zijn blootje naar het toilet en logischer wijs mocht dat niet en urineerde dan maar op de plek waar hij zat en onder controle werd gehouden (overigens na afloop goed schoon gemaakt).

Dit exhibitionistisch tafereel werd afgeschermd door medewerkers van de COOP door er hoge containers voor te plaatsen. Vlak voordat de politie arriveerde hebben de medewerkers de man min of meer kunnen dwingen om een t-shirt aan te trekken. Op de parkeerplaats heeft de man een busje achter gelaten met alle deuren geopend. Deze auto is ook meegenomen naar het bureau.

Foto’s & info: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button