Algemeen

3 Oktober Nationale Snipperdag van Reisswolf

- advertentie -

Scheemda – De jaarlijkse Nationale Snipperdag is een bekend fenomeen aan het worden. Op de eerste woensdag van oktober houdt Reisswolf de Nationale Snipperdag. Een dag waarop iedereen eenmalig gratis vertrouwelijke documenten kan laten vernietigen op één van de Reisswolf vestigingen in Nederland.

- advertentie -

De wet- en regelgeving rondom de opslag en verwerking van vertrouwelijke documenten wordt steeds strenger en identiteitsdiefstal komt helaas nog veel voor. Reden genoeg om zowel zakelijk als privé te zorgen dat deze data niet in handen komt van derden. Door de documenten op de juiste manier te vernietigen, minimaliseer je risico’s.

Directeur Freerk Potze vertelt: “Zowel zakelijk als privé heb je er belang bij dat documenten met vertrouwelijke informatie op een veilige manier worden verwerkt. Je moet er toch niet aan denken dat deze documenten in de handen vallen van criminelen met alle gevolgen van dien. Om iedereen de kans te geven om van onze diensten gebruik te maken, houden wij deze speciale dag.”

Eén dag gratis
Wat anders een betaalde dienst is, wordt één dag per jaar gratis aangeboden door alle Reisswolf vestigingen in Nederland. Privédocumenten, zakelijke archieven, een plastic tas of een hele kar vol; iedereen is welkom. Aanmelden of registreren is niet nodig. In Noord-Nederland is er de mogelijkheid om archief langs te brengen op 3 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur op twee locaties; Haven Zuidzijde 22 in Scheemda en 1eEnergieweg 15 in Roden.

Goed doel
Niet alleen bezoekers profiteren van deze gratis Snipperdag, ook wordt er gedoneerd aan het goede doel. Dit jaar heeft Reisswolf gekozen voor de Stichting Spieren voor Spieren. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte. De donatie wordt onder andere gebruikt om onderzoek te blijven doen naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen. Het motto van deze Nationale Snipperdag is daarom ‘Papieren voor Spieren!’

Veilige vernietiging
Reisswolf zorgt voor een veilige vernietiging van alle vertrouwelijke documenten die tijdens de Nationale Snipperdag worden ingeleverd. Na vernietiging wordt het papier 100% gerecycled en vindt het op deze manier de weg terug in de circulaire economie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button