AlgemeenIncidenten

Mogelijk voertuig te water; hulpdiensten rukken uit

- advertentie -

Scheemda – De hulpdiensten werden net na twaalf uur in de nacht van dinsdag op woensdag opgeroepen voor een voertuig te water. Even daarvoor trof een voorbijganger hekwerk aan wat kapot was gereden. Omdat het onduidelijk was of de auto in het water was beland of was doorgereden besloot de politie de brandweer te laten komen.

- advertentie -

Brandweer Scheemda, de duikers van Groningen en het oppervlakte reddingsteam uit Finsterwolde rukten met spoed uit naar de Kanaalweg in Scheemda. Na een zoekactie werd een buurtbewoner wakker. Hij wist te vertellen dat dit in de middag al was gebeurd waarna de veroorzaker is doorgereden. Later kwam dit voertuig terug, om zijn verloren kenteken op te halen.

Deze buurtbewoner heeft de gemeente in kennis gesteld, echter wist de meldkamer het niet, waardoor groot werd opgeschaald.

** Klik hier voor de video **

Foto’s: OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button