Algemeen

Social Media ontploft na uitzending Rijdende Rechter in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar over de vloer en helpen elkaar wanneer nodig. Als de buurman van nummer 67 Gerda helpt met bomen uit de grond halen, komen de buren einde van de dag even borrelen bij Gerda en Michel.

- advertentie -

Lees ook: Rijdende Rechter maakt opnames in Scheemda na conflict

Buurvrouw Zwanet van nummer 65 is daar ook bij. In eerste instantie allemaal leuk en aardig, totdat de buurman van nummer 67 en buurvrouw Zwanet gaan flikflooien op de bank en beginnen te kussen. Hoe durven ze! Vindt Gerda, want buurman nummer 67 is getrouwd en zijn vrouw is ook op de borrel.

De volgende dag spreekt Gerda buurvrouw Zwanet erop aan: Ze wil dit absoluut niet in haar huis en ze wil de vriendschap verbreken. Dan begint de ellende.

Social media ontploft
Tijdens de uitzending had menig Nederlander een mening over het programma. De één vond het goedkope televisie, de andere snapte niet wat de Rijdende Rechter hier precies moest. ‘Buurtbemiddeling was beter op zijn plaats geweest’, aldus een Twitteraar.

Toch was het na het 20:00 uur journaal het best bekeken programma, met 1.273.000 kijkers stond de Rijdende Rechter op nummer 2.

- advertentie -

Kijk hier de aflevering terug.

- advertentie - 

https://twitter.com/diederikdegroot/status/1039630115196559360

https://twitter.com/memfanjoris/status/1039738949495922690

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button