Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Halloween Griezel & Horror Night in drive-in bioscoop Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Lekker griezelen met Halloween. Dit kan tijdens de super spannende Halloween Griezel & Horror Night in de eenmalige drive-in bioscoop in Winschoten. Halloween op z’n Amerikaans met een vroege griezelvoorstelling voor het hele gezin en een late voorstelling met een ijzingwekkende horrorfilm. Serviceclub Round Table 41 (RT41) organiseert de drive-in-bios en schenkt de volledige opbrengst aan een goed doel, dat binnenkort wordt bekendgemaakt.

- advertentie -

Popcorn en cola. En een griezelige film op een tientallen vierkante meters groot beeldscherm, te zien vanuit je eigen auto. Fantastische beeldkwaliteit en geluid via de FM-frequentie op je autoradio. Maar weet wel waar je aan begint, want huiveringwekkende acteurs van toneelvereniging Vita Nova maken de griezelbeleving compleet.

RT41 haalt de drive-in bioscoop voor de tweede en laatste keer naar Winschoten. Het wordt dan ook een zeer bijzondere Halloween retro-filmbelevenis. De bezoekers worden door de organisatie getrakteerd op popcorn, M&M’s en drinken.

Kinderen gratis
De vroege voorstelling is de familie-griezelfilm Hotel Transylvanië, een animatiefilm over een hotel in een kasteel vol monsters, mummies en weerwolven. Al bij aankomst op het terrein is het leuk griezelen met grappige Halloween acteurs. Deze voorstelling begint om 18.30 uur.

Na deze geestige griezelfilm voor het hele gezin begint om 21.00 uur Don’t Breathe, een angstaanjagende horrorfilm over drie jongeren die denken een makkelijke klus te hebben door een rijke, blinde veteraan te beroven. Maar dat loopt even anders dan verwacht.

RT41
Drijvende kracht achter de drive-in bios is Ronde Tafel 41 (RT41) Winschoten, ook wel Nederlandse Tafelronde 41 Oldambt. “Onze tijdelijke drive-in bioscoop was vorig jaar een groot succes. Daarom gaan we voor één keer op herhaling”, zegt een woordvoerder van de organisatie. RT41 is een serviceclub voor mannen van 21 tot 40 jaar. De club bevordert onderlinge vriendschappen, zet aan tot delen van kennis, ervaringen en meningen en zet zich in voor maatschappelijke doelen.

Opbrengst
De drive-in bioscoop wordt opgezet op het terrein van rijschool 1-2 Drive achter de Formido in Winschoten. Kaarten kosten € 25 per auto met maximaal 2 volwassenen. Per extra volwassene kost het € 7,50 extra. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.rt41.nl. Het aantal kaarten is beperkt, vol is vol. De opbrengst van de drive-in bios gaat volledig naar een goed doel. Welk goed doel dit is, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Foto: RT41

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button