AlgemeenOp stap

Een unieke circusbeleving uit Canada

- advertentie -

Winschoten – Zinderende acrobatiek, adembenemende toeren en verbluffende acts. Dit is te zien bij de unieke circusbeleving van Flip Fabrique op zaterdag 22 september om 20.15 uur in De Klinker in Winschoten. Zeven jaar geleden denderden de vijf mannen en één vrouw van het Canadese Flip Fabrique het internationale acrobatiekwereldje binnen met hun debuutvoorstelling Attrape-moi en sindsdien zijn ze zo’n beetje onafgebroken aan het toeren. Het gezelschap komt nu naar De Klinker met hun voorstelling ‘Transit’.

- advertentie -

Altijd onderweg, zeulen met koffers en kisten, eindeloos wachten op vliegvelden en de verveling die gepaard gaat met lange busreizen. De irritatie ligt dan op de loer. Maar de leden van Flip Fabrique wisten van deze nood een deugd te maken door simpelweg dit gegeven als uitgangspunt te nemen voor hun nieuwe voorstelling ‘Transit’. Hoog in de lucht halen ze de meest adembenemende toeren uit om vervolgens doodleuk een appeltje te gaan eten. Eenmaal weer op de grond worden de eerste sprongen uitgevoerd met een verbluffende synchroniciteit. Toch is dit slechts een opmaat voor hetgeen komen gaat. Op een ogenschijnlijk achteloze wijze leggen de performers diabolo’s hun wil op dat grenst aan het onwaarschijnlijke. Met hoelahoeps wordt in combinatie met een uitgekiende belichting een zinsbegoochelend effect behaald. Hier wordt een nieuwe standaard gezet.

Deze circusbeleving uit Canada mag u niet missen! Het is geschikt voor het hele gezin.

Kaarten voor de voorstelling Transit van Flip Fabrique zijn te verkrijgen bij de theaterkassa van De Klinker of via de website indeklinker.nl.

Foto: Emmanuel Burriel

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button