Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuwsSport

Zomerseizoen in de Ringberg afgesloten, op naar de Watertoren

- advertentie -

Scheemda – Na een zeer zonnig zomerseizoen, heeft zwemvereniging H2Oldambt afgelopen zondag 9 september voor de laatste keer gezwommen in de Ringberg. Daarna was er tijd voor wat lekkers bij de koffie, alweer erg gezellig!

- advertentie -

Vanaf afgelopen maandag begon seizoen 2018-2019 in de Watertoren te Winschoten. Woordvoerder: “Realiseert u zich dat onze club gericht is op gewoon lekker zwemmen in je eigen tempo (een handjevol zwemt wedstrijden). Snel of langzaam, rustig of ergens tussenin. Je bepaalt je tempo zelf!”

Foto: H2Oldambt

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button