Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Rioolwerkzaamheden Liefkensstraat Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In verband met rioolwerkzaamheden is de Liefkensstraat in Winschoten van maandag 17 september 7:00  uur t/m woensdag  17 oktober 16:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers.

- advertentie -

Er wordt een omleidingsroute ingesteld vanuit de Stationsstraat via de Steringa-Kuiperweg, Garsterstraat  en Het Bosplein. Vanuit Vissersdijk wordt er een omleiding ingesteld via Het Bosplein, Garsterstraat, Steringa-Kuiperweg, Stationsweg en Emmastraat.

Op de pagina wegwerkzaamheden vindt u een volledig overzicht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button